15 Dana treninga i Vaš pas je drugi „čovek“ – GoDoG ONLINE

Pogledi su vam se sreli, te velike oči, mala slatka krznata pufna i mahanje nestašnim repićem dok te gleda.

Pas ulazi u tvoj život kao tvoj ljubimac, međutim odjednom se javlja nedoumica da li želiš da ga dresiraš.

Ti ne želiš da tvoj pas ide na neka tamo takmičenja ili da bude tvoj vojnik, već samo želiš da se igraš sa njime i da tvoja porodica bude srećna i bogatija za ljubimca. Svako ko te poznaje daje ti neki savet, da li je to prijatelj ili kolega sa posla, preporučuju ti razne youtube priče, svako je odjednom majstor dresure.

Od želje da udovoljiš svima, nastaje frustracija i odlučuješ se da samostalno dresiraš svog ljubimca.

U početku, tebi i tvojoj porodici je simpatično jer još uvek je mali i njegova neposlušnost vam je smešna. Posle svega par meseci kad poprilično poraste, neprestano skakanje po gostima i uletanje u tvoj tanjir sa hranom, griženje nameštaja, obuće i konstantna neposlušnost više nije zanimljiva.

Pas više nije ljubimac, već postaje vreća koju stalno tučeš novinama i vičeš na njega. Razmišljaš da li je on bio dobra odluka, kome bi mogao da ga pokloniš dok još nije mnogo porastao ili kao slučajno da ga zaboraviš na nekom izletu, daleko od kuće.

Često odnos sa psom može da krene stramputicom ukoliko se ne postupa po određenim pravilima. Vraćanje na pravi put je u većem procentu neizvodljivo nego uspešno.

Bilo koju stvar u životu koju ne poznaješ, izazvaće ti više nervoze nego uživanja.

Čest izazov sa dresurom jeste da je ona lokalnog karaktera. Dobili ste preporuku za nekog dresera, čuli ste da je on savršen u svom zanatu – međutim živi i radi u nekom drugom gradu.

Tvojoj muci i nedoumici je došao kraj.

Specijalno za tebe smo osmislili poseban program dresure iz džepa – GoDoG ONLINE. Ovakavom vidu dresure više nije bitno gde žive njegovi pohađači.

Zašto je GoDoG ONLINE dresura za tebe?

Više informacija

Kada pohađate redovnu dresuru psa – to može biti individualna obuka ili grupni trening. Kada pohađate individualni trening (vi, vaš pas, dreser) – vi tada učite kako da usmerite karakter isključivo vašeg psa. Na grupni treninzima svedočite i drugačijim karakterima pasa, ali ostajete uskraćeni za detaljnjiji pristup vašem psu. ONLINE dresura ima oba – rad sa različitim psima, a uvek možete postaviti pitanje koje se konkretno odnosi na vašeg psa.

Stalan pristup

U toku sazrevanja pas može da promeni ponašanje. ONLINE dresura vam omogućava stalan pristup treninzima, kako bi se podsetili starog gradiva ili kako bi primenili neke nove vežbe ukoliko je to potrebno.

Imaš pitanja? Imamo sve odgovore za tebe!!!

U okviru grupe se na nedeljnom nivou odžava LIVE (Pitanja & Odgovori) čija je svrha da ukloni sve nedoumice pohađača u okviru ONLINE obuke.

Visok kvalitet snimaka

Svi snimci su snimljeni profesionalnom kamerom u HD rezoluciji, a treneri su ozvučeni mikrofonom.

Kako ovakav vid obuke funkcioniše?

Kompletan program naše redovne obuke je sada ONLINE. Ovde možete pristupiti video sadržaju koji je snimljen prilikom rada sa našim pohađačima i njihovim psima. Veliki broj kratkih i jasnih videa, uputiće Vas u osnovne tehnike dresure putem koje ćete formirati kućno ponašanje Vašeg psa.

Ukoliko ste već čuli za nas, sigurno znate da se naši treneri izdvajaju po fantastičnom predavanju i prenošenju znanja. Veliko iskustvo u radu sa vlasnicima i njihovom psima naučio nas koje su to ključne tehnike koje vlasnik treba da poznaje kako bi sa psom sve funkcionisalo.

Start obuke se ne vezuje za određen datum, već možete uvek startovati. Kompletno predavanje je već ONLINE. Po prijavi dobijate detaljan e-mail sa planom treninga.

Veliku vrednost ONLINE obuci daje i zasebna Facebook grupa u okviru koje se nalaze i pohađači i treneri.

Sa psom možete trenirati 10 godina a da se ne pomerite sa polazne tačke. U radu sa psom nije presudno vreme već isključivo tehnika vežbanja.

Ovakav vid obuke odličan je za vas koji nemate takmičarske ambicije, već želite da se vaš pas primerno ponaša u kućnim uslovima. Zašto bi vam pas predstavljao obavezu, kada uz malo znanja taj odnos može biti uživanje.

15 DANA PROGRAM –  GoDoG ONLINE

Uloži svojih 15 dana u psa – čeka te 10-15 godina uživanja.

  • FOKUS PSA – Da bi započeo komunikaciju sa psom potrebno je da te prvo pogleda u oči.

  • KOMANDA DOĐI – Najvažnija komanda iz razloga bezbednosti. Neka tvoj pas prvo dođe, za ostalo ćemo lako.
  • KOMANDA ČEKAJ – Život je mnogo komforniji kada tvoj pas ume da se strpi.

  • KOMANDA SEDI – Kada želimo psa da smirimo malo.

  • KOMANDA LEZI – Kada želimo psa da smirimo na duži vremenski period.

  • KOMANDA STANI – Kada vam se ne sviđa gde je to pas naumio.

  • IGRA SA PSOM – Kada poneseš igračku u šetnju, za psa postaješ vlasnik sa dodatom vrednošću.

  • ZABRANE ODREĐENIH PONAŠANJA (SKAKANJE NA LJUDE, KLOPANJE U PARKU…) – Vlasnik vredan poštovanja je onaj koji ume i da zabrani psu. Sve dozvoljeno – pas tumači kao tvoju slabost a ne i velikodušnost.

Nakon 15 dana, očekujemo tvoj video sa naučenim komandama. Ukoliko nešto nije uspelo, proći ćemo to zajedno putem LIVE-a.

Jednostavno popuni polja sa svojim podacima i ne propusti
da se za samo delić cene standardne dresure oslobodiš
frustracija i jednostavno uživaš sa svojim psom.

Kupi GoDoG ONLINE

Izaberi da je tvoj pas tebi uživanje, a ne obaveza!

Kupi

Nisi siguran da li je GoDoG ONLINE za tebe?

Ukoliko nisi siguran da li je GoDoG ONLINE za tebe ili nije, klikni na dugme ispod i zakaži svoju besplatnu konsultaciju.

Zakaži konsultaciju

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Za GoDoG ONLINE dresuru dajemo ti 100% garanciju zadovoljstva ili vraćamo kompletan iznos uplaćen. Šta to znači u praksi?

To znači da u bilo kom trenutku, tokom prvih 15 dana trajanja kursa, možeš tražiti kompletan povrat novca. Sve što treba da uradiš je da napišeš da ovaj kurs nije ispunio tvoja očekivanja i da želiš novac nazad. I to je to, dobiješ svoj novac nazad.

Kada GoDoG ONLINE dresura nije za tebe?

Kao što smo rekli, svako uživanje zahteva početni trud. Ukoliko misliš da će to nekako samo od sebe ići, GoDoG ONLINE nije pravo rešenje za tebe.

Ukoliko nisi od onih koji bi se samostalno upuštali u nova izučavanja, već želiš učenje dresure uživo, tvoj izbor bi trebao da bude redovna obuka.

Gradivo u okviru GoDoG ONLINE se odnosi na pse koji su psiho-fizički stabilni. Rad sa psima koji su pokazali neke znake agresije ili prekomernog straha treba da bude u prisustvu profesionalaca.

Mogli bi da rezimiramo, šta sve beše dobijam putem GoDoG ONLINE?

KO JE TAJ GODOG?

Sa zadovoljstvom ćemo se ukratko predstaviti! Kompletan program naše obuke je nastao baš na bazi video edukacije. Kao početnici, učili smo od najvećih imena američke i nemačke škole dresure – putem videa! Našim klijentima smo u početku mogli da ponudimo samo veliku ljubav i predanost da se znanje prenese. Danas, nakon 4 godine zvaničnog bavljenja ovim poslom, možemo dopisati i veliko stečeno iskustvo. Preko 400 pasa je pohađalo našu redovnu obuku a preko 800 vlasnika se kod nas oPASmenilo. Upravo to ogromno iskustvo nam je pomoglo da prepoznamo ključne izazove u odnosu čovek – pas, i da na bazi toga ponudimo program koja će sve to premostiti.

Ko su treneri?

Peđa Jaćić
Trener, Koordinator

Naša misija: “Ukoliko niste ni pomislili na psa – bar pomislite, ukoliko se premišljate – da odlučite, ukoliko ga već imate – da ga naučite.”

oPASmeni se

Tea Jaćić
Trener

“Ako je ljubav gorivo, onda je znanje kormilo u odnosu sa psom.”

Avantura je kad znaš

Vukašin Đurković
Trener

Često nam kažu: “Da smo znali šta sve dobijamo obukom, mnogo ranije bi doneli odluku da obučimo svoga psa.”

Savršenstvo se trenira

NAŠE PREPORUKE

Pre svega jako dobri ljudi i poznavaoci pasa. Ne razmišljajte i oPASmenite se sa njima,

Stefan Sremac, Pas Mrvica, srednje-azijski ovčar

  Najbolje mesto za rad sa vašim psom! #oPASmenise

Mladen Najdanović, Pas Beti, pudla

Obuka vredi svakog dinara! Žao mi je što sam se toliko dvoumila da li da je priuštim ili ne.

Milica Dimitrijević, Pas Puki, jazavičar

Predivni ljudi, profesionalci, zaista posvećeni svom poslu. Završio kurs sa štenetom od 3 meseca – neverovatno koja promena u ponašanju. Svaka preporuka!

Marko Melih, Pas Mino, vipet