Dresura pasa | Obuka vlasnika “GoDoG”

Čovek je sebi izabrao vrstu kao njegovo produženo čulo. Vrsta je PAS. Psi su u prošlosti bili isključivi pomoćnici u lovu. Kako se vremenom smanjivala čovekova potreba za lovom, psi su počeli da menjaju samo svoj status a nikako i potrebu u čovekovom društvu. Pas u savremenom društvu postaje ravnopravan član u porodici. Upravo taj noviji odnos u društvu – pojačana tolerancija, dovodi ponekad do neadekvatnog odnosa između čoveka i psa.
GoDoG Obuka je posvećena pravilima u odnosu čovek – pas, kao i granicama dopuštenog preko kojih čovek ne sme popustiti. Znanje u vaspitavanju psa predstavlja preduslov za kasnije uživanje i totalno uzajamno prepuštanje između čoveka i psa.
Naša obuka koristi savremene, jednostavne tehnike za vaspitanje Vašeg psa. Našim znanjem želimo da Vam pokažemo najlakši put do visokog nivoa obuke – na kome su psi poslušni, socijalizovani i motivisani.
U zavisnosti od Vaših želja kao i uzrasta psa razvili smo dva tipa redovnih obuka: GoDoG Puppy – dresura šteneta (uzrast 3-6 meseci), GoDoG Home – dresura pasa za kućne uslove, kao i online dresuru – GoDoG ONLINE.

Da se upoznamo

Treneri:

Peđa Jaćić
Trener, Koordinator

Naša misija: “Ukoliko niste ni pomislili na psa – bar pomislite, ukoliko se premišljate – da odlučite, ukoliko ga već imate – da ga naučite.”

oPASmeni se

Tea Jaćić
Trener

“Ako je ljubav gorivo, onda je znanje kormilo u odnosu sa psom.”

Avantura je kad znaš

Vukašin Đurković
Trener

Često nam kažu: “Da smo znali šta sve dobijamo obukom, mnogo ranije bi doneli odluku da obučimo svoga psa.”

Savršenstvo se trenira

Naši asistenti:

Konrad (Weimaraner)
GoDoG Sport

Koni je pravi sportski pas, rođen da izvrši svoj zadatak. Energičan, brz, fokusiran – pravi asistent prilikom naših obuka. Obožava igru sa decom, i satima je u tome istrajan.

Ari (NKDP)
GoDoG Home

Pravi primerak kućnog psa. Ari je inače i odličan sportista, naročito u disciplini skokovi. Njegov miran, povučen i blag karakter – čine ga savršenim asistentom za socijalizaciju drugih pasa.

UKRATKO

Za više informacija

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt